Alella

Cristóbal Zueras serà el candidat socialista a l’alcaldia d’Alella

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’assemblea dels i les militants celebrada a Can Lleonart elegeixen per unanimitat Cristóbal Zueras com a cap de llista per a les eleccions municipals.

El dijous 10 de gener a les 19h va tenir lloc l’assemblea de l’agrupació del PSC dels municipis d’Alella, El Masnou i Teià (AMATE) en què els i les militants i simpatitzants van elegir Cristóbal Zueras com alcaldable per Alella a les eleccions municipals que se celebraran el proper 26 de maig. Posteriorment es va celebrar una xerrada sobre Europa amb tres convidats que són membres del Parlament Europeu.

Cristóbal Zueras, de 47 anys, casat i amb dues filles, és veí de la localitat del Masnou, però la seva vinculació amb Alella es remunta al 1998 quan va començar a treballar com a informador juvenil a l’Ajuntament alellenc. El candidat socialista va estar 14 anys al Departament de Joventut i 2 al Departament de Promoció Econòmica. A l’assemblea, Cristóbal va comentar que “després de 5 anys de separació em fa molta il·lusió tornar a Alella, ara com a polític. En tinc molts amics i amigues, he viscut experiències enriquidores i aquest poble tan fantàstic em té el cor robat”.

El cap de llista a les municipals s’autodefineix com a “socialista, federalista, europeista, internacionalista, però sobretot sóc municipalista”.  Cristóbal va declarar que “vull encapçalar un nou equip de persones que respectin i siguin coherents amb els valors essencials del socialisme: la llibertat, la igualtat i la solidaritat”.  El PSC, segons Cristóbal, “es centrarà en conèixer i en cercar solucions als problemes dels alellencs i les alellenques, sobretot dels col·lectius més vulnerables, des del punt de vista social, cultural i econòmic”.

Cristóbal Zueras substitueix, així a l’actual regidora del PSC a l’Ajuntament, Glòria Mans, que hi va ser present a l’assemblea per a donar suport al nou candidat. El PSC va obtenir una regidora a les darreres eleccions de 2015, que va formar part del govern municipal d’Alella fins al novembre de 2017 en què va se expulsada per no avenir-se a la causa processista.

El candidat socialista va rebre el suport del Primer Secretari de l’Agrupació AMATE i candidat al municipi del Masnou, Ernest Suñé, del Secretari d’Organització de la Federació del Maresme, Miquel González, i del membre de l’executiva nacional del PSC, Javier Rojano, tots tres presents a Can Lleonart.

Després de l’assemblea se va celebrar la xerrada “El repte de les eleccions europees 2019”, que tindran lloc també el 26 de maig. Presentat per Cristóbal van participar Laura Ballarín, delegada de la Sectorial de Política Europea i Internacional del PSC; Javi López, eurodiputat i secretari d’impuls europeu del PSC; i Iratxe García, Presidenta de la delegació espanyola al Parlament europeu i Secretària d’Europa del PSOE.

Fitxers adjunts: