Alella

Comunicat d’Alella Primer-Candidatura de Progrés (PSC) envers el trencament del pacte de Govern a l’Ajuntament d’Alella

  • Actualitzat:
  • Creat:

Segons la portaveu socialista a l’Ajuntament i regidora de l’equip de govern, “En tot aquest temps no hem sentit ni un sol retret a la tasca d’Alella Primer-Candidatura de Progrés (PSC) al capdavant de les àrees que hem liderat....

El cap de llista d’ERC+SumemxAlella i Alcalde d’Alella, ha emès un comunicat  notificant el trencament del pacte de govern amb el grup municipal d’Alella Primer-Candidatura de Progrés (PSC) a l’Ajuntament d’Alella, en una acció política que no obeeix als acords del pacte signat el 2015 per la governabilitat del municipi.

 

Segons la portaveu socialista a l’Ajuntament i regidora de l’equip de govern, “En tot aquest temps no hem sentit ni un sol retret a la tasca d’Alella Primer-Candidatura de Progrés (PSC) al capdavant de les àrees que hem liderat amb tanta eficàcia i eficiència com hem sabut i amb tota la il·lusió i dedicació”.

 

El grup municipal d’Alella Primer-Candidatura de Progrés (PSC) lamenta aquest trencament que posa de manifest que abans es sobreposen els temes nacionals i  no la tasca municipal, del tot prioritària per el nostre grup i des de que es va signar el primer Pacte de Govern ERC-PSC l’any 2004.

 

No hi ha ni un sol incompliment d’Alella Primer-Candidatura de Progrés (PSC) a cap dels acords que en clau exclusivament local vàrem signar en el seu dia en un Pacte de Govern basat en la confiança mútua, en el treball en l’àmbit de la gestió municipal i en el respecte als diversos posicionaments ideològics en els assumptes d’àmbit nacional.

 

Democràcia és conviure entre gent que podem pensar diferent però que fem l’esforç d’actuar plegats amb un objectiu comú que es materialitza en millorar la vida de les persones. Fins ara, això havia estat possible.

 

Alella Primer-Candidatura de Progrés (PSC) constata, per tant, que la sortida del Govern Municipal de la seva regidora no és altra cosa que la incompatibilitat de posicionaments en l’àmbit nacional amb el grup municipal d’ERC+SumemxAlella,  quan per nosaltres, en canvi, els ciutadans i ciutadanes del País, de la comarca i dels seus pobles i ciutats segueixen i seguiran essent la nostra principal prioritat.

 

La nostra feina, ara a l’oposició, serà bàsicament aquesta, la de seguir treballant amb totes les nostres forces en benefici dels alellencs i alellenques; lleials als nostres veïns i veïnes.

 

 Alella, 2 de novembre de 2017